Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in De Baarzen, verzorgd door 't Kasteeltje
Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen opgevangen in ons gebouw. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgehaald en gaan ze naar de Kempenlandstraat. De ouders kunnen de kinderen hier ook ophalen.

In schooljaar 2018-2019 gaat de Baarzen fuseren met basisschool De Wieken en betrekken we ons nieuwe gebouw. Partou Kinderopvang is een van onze kernpartners in het integraal kindcentrum, Partou verzorgt ook de voor- en naschoolse opvang in ons nieuwe gebouw.

Buitenschoolse opvang bij Partou 
Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van vogelhuisjes, het maken in van instrumenten of opschoondag, waarin we samen het zwerfvuil in de wijk opruimen.

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: op bezoek bij de jeugdnatuurwacht, een sportieve zeskampmiddag of lekker gezond koken. Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het digitale platform en app Mijn Kind met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Meer informatie over de vestiging, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op

www.partou.nl/lidwinastraat